Download Een seconde later (Dutch Edition) by William R. Forstchen,Corry van Bree,Frank van der Knoop PDF

By William R. Forstchen,Corry van Bree,Frank van der Knoop

Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in een klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, desktops, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten.

Een mystery met een bijzonder realistisch situation. Nog voor verschijnen is het state of affairs uit dit boek als reële dreiging besproken in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Een seconde later is het eerste deel in een trilogie.

Geschiedenisprofessor John Matherson woont in Black Mountain, North Carolina. Terwijl hij bezig is om een fish fry voor zijn kinderen voor te bereiden, valt opeens alle elektriciteit uit. Aanvankelijk lijkt het een stroomstoring, maar dan merkt hij dat hij het constante lawaai van de snelweg naast zijn huis ook niet meer hoort. Van het ene second op het andere is het oorverdovend stil en zal het leven van John en zijn kinderen voor altijd ingrijpend anders zijn.

De oorlog barstte los voordat iemand er maar erg in had en duurde welgeteld één seconde. Plotseling worden de Verenigde Staten teruggeworpen naar het stenen tijdperk en stort de samenleving in hoog pace ineen. Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in één klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt.

Maar wat doe je als je geen boodschappen meer kunt doen omdat de kassa niet werkt? Wat is contant geld dan nog waard? En hoe kom je van A naar B zonder andere vervoersmiddelen dan je eigen twee benen? Weet je de weg in je eigen huis in het donker? Maar de meest zorgwekkende vraag is:

Hoe ver gaan anderen om te overleven?

Show description

Read Online or Download Een seconde later (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Pizzabijbel (Kookbijbels) (Dutch Edition)

Catalogue Text75In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten.

Onzichtbare man (LJ Veen Klassiek) (Dutch Edition)

‘Onzichtbare guy’ van Ralph Ellison is het verhaal van een jonge, hoogopgeleide zwarte guy, die geen kans krijgt om te slagen in een gesegregeerde maatschappij die weigert hem als een menselijk wezen te zien. Het verhaal volgt de fysieke en psychologische reis van de naamloze hoofdpersoon tegen de achtergrond van big apple in de eerste helft van de twintigste eeuw.

De blik van Bourlon (Dutch Edition)

In De blik van Bourlon geeft de gedreven ondernemer ons met veel gevoel voor humor en zelfrelativering een inkijk in zijn leven als CEO. Tegelijk legt hij raak en precies de Vlaamse ziel van vandaag bloot. Bourlon zoekt al schrijvend naar waar het echt om draait in het leven en schetst hoe hij in zijn gejaagde bestaan (mede)menselijkheid, zingeving en stilte vindt.

Verdacht van moord (Dutch Edition)

Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda wooden. Een crime passionel, zo luidt de conclusie. Maar Miranda heeft de moord niet gepleegd, en hoe uitzichtloos de situatie ook is, ze is sizeable van plan dat te bewijzen. In eerste instantie is ook Chase Tremain ervan overtuigd dat zijn broer is neergestoken door zijn ex-minnares.

Extra resources for Een seconde later (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.94 of 5 – based on 50 votes